tisdag 28/12

min dag har bestått av att sova typ, är fortfarande inte alls pigg och det är så jäkla tråkigt, det att vila ska hjälpa om man är sjuk är ju bara bull.. och jag saknar min brudar superduper mycke, och skulle kunna klaga över massa mer men icke så kul ska vi inte ha :D nu ska jag kolla på nåt med mori, hah :)
skulle även kunna slänga in en bild på min fina outfit idag men nja, mina såå fina långkallingar och ett linne, kanonsnyggt! ;)

00.44

sitter i soffan nere och håller på och svettas ihjäl, förstår inte vad det är med mig.. ska dra mig uppåt och försöka sova lite tidigt för en gångsskull och kanske komma upp ganska tidigt imorn med, låter som en önsketanke menmen hihi :) skulle vilja åka och köpa en kamera också men vet inte ja..
och nyår då, vad fasen händer då? har inte ens tänk på det förän nu, verkar som man sitter hemma, haha


åh sommar..

måndag 27/12

har precis kommit hem från sjukhuset, det gick bra hon sa att det såg fint ut, så nu är det bara och fortsätta med salvan tills jag hör nåt igen, hah.
och eftersom jag bara sov 4 timmar inatt och inte är van att gå upp tidigt så ska jag kolla på kalle blomkvist som går på tv eller kanske sova med tanke på att den är rätt läskig, hihi



Vart tog kärleken vägen,
vart e den, vart är den
Vi tappa den för länge sen

Söndag 26/12

så, jag har inte suttit vid någon dator alls sen i onsdags så har inte blivit nå bloggande.. men har inte hänt så mycke, har firat julafton hos oss med mormor och morfar sen har jag vart sjuk såklart :)
ska till sjukhuset imorn, mys, nu ska jag kolla på film, hörs då


onsdag 22/12

ja igår blev det nattbandyn, tänkte först inte gå för orka liksom, men sen när linnéa skulle dit så ville jag så gärna träffa henne så följde med, gick bra trots att jag är sjuk, men idag känner jag att den kanske inte var så bra ändå, menmen fick ju prata lite med linnéa! :) nu sitter jag och kollar på barnprogram, haha, vill så gärna baka pepparkakor men orkar inte, skulle vara nice med lite julkänsla såhär två dagar innan jul.. men det kommer nog! :)


sådär ja

måndag 20/12

ingen skola för mig idag och alltså ingen uppsats, vilket känns jobbigt att skjuta upp det men har inte mycke val, men dropparna till örat hjälper verkligen så ska väl kunna tvinga mig till skolan imorn, en timme ska jag väl klara liksom.. :)
nu ska jag och mamma och åka iväg och hämta nåt som jag har längtat såå mycke efter!

och just det, önskar att jag mådde bra så jag bara kunde gå till linnéa en sväng och prata lite, saknar henne.. ♥

 
söt tjej

söndag 19/12 oj hade dövörat till

mådde hundra gånger värre idag så blev att åka till akuten igen, vänta tre timmar, sov lite där också,haha. men fick allafall en salva, eller dropppar kanske, till örat, det var så svullet så hon kunde inte ens se trummhinnan så jag ska in igen 27e eller tidigare om det blir värre.
men nu är jag hemma och äter popcorn, fint det.

blir ingen skola för mig imorn heller, inte okej..


lördag 18/12 ingen vanlig dag!

mitt öra ger sig inte och jag har inte sovit ingenting i natt typ, och vet inte hur många gånger vi har ringt till akuten idag, men får inge penicillin förän trummhinnan går sönder, alltså spricker och försämrar min hörsel, gud så less man blir! måste ta minst två alvedon och en ipren samtidigt för att det ska bli bättre en stund.. har känt mig som ett litet barn, har legat bredvid pappa och bara gråtit, och lyckats sova lite som tur är..

aja nog med gnäll nu ska jag gratta min underbara far lite på 45 års dagen! :)


Grattis på din dag! jag älskar dig så mycke, världens bästa,det jag lovar! ♥

fredag 17/12

gud, bara en vecka kvar nu!
har vart i skolan idag, slöjd på förmiddagen och innebandy kl 12-14, bara tråkigt. och när jag kom hem så hade jag så ont i ena örat så jag bara grina,haha, så pappa ringde akuten, och ja, där har jag tillbringa min fredag, helt i onödan för det va ingen inflammation utan förkylningsviruset jag redan har i kroppen, aja bättre det :)


vill man inte sova på natten så kan man ju bara göra tre stycken snögubbar på taket utanför sitt fönster, right? nej, jag var nog inte riktigt vaken,

Maria Wern ba

min dag idag eller? två av jackorna jag har valt mellan har kommit in i lager igen så nu gäller det bara att välja vilken, nöjd! :)


söt tjej ♥

råkar man puffa tillbaka en så måste alla bli puffade, haha


..

kul att dom säger på radion att en tjej blev våldtagen i närheten av vegavallen igår, när jag bor precis där!
mitt på dagen dessutom.. uscha

onsdag 15/12

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

så fin

tisdag 14/12

sjuker idag, som vanligt typ, men blev hemma idag också, har inte gjort så mycke alls, just nu sitter jag och kollar på julkalendern eller slutet iallafall. Har absolut ingen julkänsla alls vilket jag tycker är jättetråkigt, ska väl baka pepparkakor nån dag och få lite känsla! :)


och igår blev äntligen min helvetes-bikini klar, känns nice! :)

söndag 12/12

min lördag: börja med att jag följde med mamma och handla, duktig som man är eller för att jag ville ha kläderna jag hade skickat efter? hmm :D sen va jag och sola, grymt skönt! bakade lite med mamma, sen duschen och drog iväg till linnéa som så snällt fixa mitt hår! :) sen karlholm, va väl okej, men hörde nåt väldigt klokt igår, att festerna där blir bara sämre och sämre, men också så är det väldigt sant att det blir vad man gör det till, så antar att jag inte gjorde det till nån bra fest helt enkelt :) skyller på att jag är pisssjuk, hade ingen röst alls igår, ett mirakel att ens någon hörde vad jag sa, haha :)


fredag 10/12

äntligen fredag, fast jag är super sjuk, och diggar det inte! och slutar jag inte snyta mig en gång i minuten snart så kommer jag nöta bort min näsa..
det enda jag gjort idag är att gått i skolan och fixat lite jullampor på mitt rum och bytt gardiner, lämpligt det! haha :) har faktiskt kollat lite på idol också för ovanlighetensskull, final och allt liksom, tycker båda är lika dåliga, pinsamt ju :p


gulligaste lappen jag hittade efter att amanda hade åkt till umeå i torsdags morgon, hihi!


torsdag 9/12

kollat på film två timmar idag, och haft slöjd en timme + att vi fick sluta typ halv 2, alltså va det bara fysiklektinoen ,som vi skrev prov på, som va jobbig, provet som för övrigt gick skitdåligt, såå missnöjd. 
nu ska jag gå och lägga mig för nu har jag fått värsta förkylningen igen, bara dunkar i huvudet, orkar inte plugga so, det såf gå som det går :)


onsdag 8/12

hatar onsdagar, så mycket fram och tillbaka hela tiden.. menmen okej dag :)
kan ju bara säga att jag och lovisa hade det ganska lugnt på kemin, 7 pers va vi, haha
och grattis till Julia som vann luciagrejen, det är snyggingen värd! :)
pluggar fysik nu, det går inte då bra, smällar man får ta :)


Tisdag 7/12

känns inte som att vi gör så mycke alls i skolan för tillfället, och det är väl skönt, nu har vi bara fysikprovet, so-provet och engelska redovisningen kvar, tror jag? :)

har vart duktig och gjort två matteläxor, nu ska jag sova bort huvudvärken!


måndag 6/11

går och lägger mig i hyffsad tid för en gångsskull, och när jag legat där en stund kommer jag på att jag har en muntlig redovisning på musikuppsatsen imorn som inte är färdig, så springer ner och gör klart den men ack som det kommer gå på redovisningen, uscha!


passar på och slänger in en bild på det kanske snyggaste människan jag nånsin sett, som tröst..

söndag 5/11

igår va jag till stockholm och fortsatte mitt letande efter en jacka, men icke! less brud som kom hem därifrån.
idag har jag sovit massor för känns som denna förkylningen aldrig ger sig, utan bara blir värre. men också städat lite och pluggat fysik och gjort kemin klart, skönt!


tänk att jag fortfarande blir förvånad, sjukt

onsdag 1/12

gud redan december.. sjukt :p
dagen har gått väldigt fort, försöker plugga svenska nu, men skiter sig ju haha :)
lite pinsamt att jag kom på mig själv när jag prata med vattenkokaren för en stund sen, hur ska detta sluta..

 
ska det vara såhär mörkt när man går hem från skolan?

RSS 2.0