måndag 26/9 bara glömmer bort

fick precis veta att första lektionen är inställd, skulle ha läst mejlen igår.. kunnat sova tre timmar till....
i helgen har jag iallafall vart i stan, träffat min älskade, och i fredags lite andra fina människor, och plockat svamp haha.
kollar på tintin nu, mys


bajs att den där klockan gick sönder..

onsdag 21/9 en kyss säger mer än tusen ord

har håltimme sitter med mina små klasskamrater, som spelar cs hela tiden och tycker jag ska skaffa det också, hmm skulle inte tro det va. ska snart ta skolfoto det suger ju balle så att säga :p haha

tisdag 20/9 make it this far

har samhällskunskap, förbaskat kul.
och det regnade inte när jag cyklade till skolan, här är man glad för det lilla! :) haha



God morgon Ellen



Kasta dina tvivel! Nu har du hittat rätt i livet.

jag låter aldrig sinnena vila

ett fett jävla bubbelbad + min fett jävla snygga pojkvän + fett med massa jävla popcorn, skulle göra min dag, twice. drömma kan man ju, en promenad på det här i solskenet med märtisen :)

  


måndag 19/9, Amandas födelsedag!! 20 barre

jag var helt övertygad om att jag hade en dålig dag eftersom allt gick fel och mycket riktigt, när jag kommer till skolan efter att ha cyklat i spöregnet så är pia sjuk och vi har håltimme oc börjar 11.45.. leeeesssss!
nog med klagandet nu, Greys Anatomy för hela slanten. hejs


lördag 17/9 gotta have it

sluta typ 11 igår så blev en sväng till uppsala och titta på presenter till amanda och köpte ett par skor till mig själv, helt förälskad! :) sen åkte jag till örbyhus och hängde med några finfina killar! dom bästa som finns, däribland den underbaraste av dom underbarste, min tobias, tusen pussar på honom!
har precis dampat sönder på en tant på apoteket och nu ska jag baka tills imorn då det ska firas födelsedag ;)


torsdag 1/9

har fått veta att min dator är utom räddning,död alltså, tråkigt. men är mina föräldrar snälla imorn så få jag nog en ny.. :) har pluggat matte,nu snart ska jag sova, leeeessss som få.

RSS 2.0