.

tack

måndag 28/6

min dag


fyfan vilken fittig jävla känsla man kan ha i magen, som bara växer, så jäkla less nu.

söndag 27/6 tro inte att du är kär i mig nu bara för att jag är snygg

jag och solen är bästa kompisar idag, helt underbart väder! och hoppas min ängel mår bättre idag så kanske vi kan kolla på nästa saw filmen, fett sugen påt asså! :D 


Is anybody out there?
It feels like I’m talkin to myself
No one seems to know my struggle
And everything I come from
Can anybody hear me?
It guess I keep talkin to myself
It feels like I’m going insane
Am I the one whose crazy?

lördag 26/6

Var väl en helt okej dag igår, blev väl inte som tänkt menmen, och varför har jag den här känslan i magen? hmm känns inte alls bra iaf.


When the drugs don't work no more, you get high on life
Thats what they say when you feeling down

älskar min Linnéa, genom vått och torrt ♥

torsdag 24/6

klockan är egentligen efter tolv men äh..
ja jag säger som många gör just nu, jag har inte hunnit skriva på ett tag, man har ju sommarlov förfan ;D
jag och linnéa har iaf vart mycke i månkarbo den senaste tiden, mycket roligt,jag va även där idag, men bara en sväng på kvällen, blev lite film och sånt, va faktiskt riktigt skönt när jag gick till bussen, varmt och inge mygg, fint det :) och min linnéa är i stugan, men hon kommer hem imorn när vi ska fira midsommar :D me like.


fiske i ubblixbo

solning idag

och just det, igår tömde jag mitt kort på penger när jag va i uppsala :( buhu, känns tungt, och så är jag skyldig mamma pengar också. blää

söndag 20/6 when i didn´t think you could hurt me more

Har vart ute och gått en sväng med linnéa och kollat på tecknadefilmer, hihihi busigt. ska gå och fixa mig nu sen ringa linnéa och sen åker vi mot en filmkväll. tjarå


home again

Usch på denna dag, hatar oplanerade saker när det inte fungerar som det ska, och äckelhoror. menmen dagen slutade bra i gott sällskap, tack för det :) men nu ska jag duscha,länge, och tänka igenom en viktig sak, ordentligt. sen film och sova :)


ååh..

lördag 19/6

Ja jag va ju som sagt till skutskär igår, det var trevligt :) idag har jag vart ute i sooolen, underbart :) sen ikväll blir det att hitta på nåt med linnéa och nattis :) fint det!

hemmeeee igen.

tänk att denna känslan aldrig ska försvinna



andra idag, blir säkert fler också, hihihi

-I just want to save my brother.
-Again with the brother? Okay, fine.
 


haha jag bara älskar det!

fredag 18/6 the whole world is crying for us

fett jävla äckel sur! aaaaaaaaaaaaaaaaahhh! pallar inte!
Linnéa och annat trevligt folk får muntra upp mig ikväll, hoppas jag


har du svårt att förstå eller? det har jag.

telefontajm

pratar i tetefon med linnéa, så kan bara skriva med en hand och börjar bli svettig i örat, efter fyra timmar så :p
vi har såååååå mycke att prata om :D hihih vi har planer för imorn vi ;D 


har vaxat benen idag :D varrrmmt!

torsdag 17/6

japp igår hade jag det fint med nattis och linnéa, liiiiite pinsamt när vi skulle handla menmen hahahha, sen blev det grillning och film och massa annat trevligt helt enkelt :)
idag är jag jättehes och allmänt förkyld, men skiter i om det blir värre för att man solar ska göra det ändå sen duscha sen gå med vovven min sedan låter det som tennis ? haha hur ska detta gå.. :p


det gäller att hålla i sig hårt, även om det gör ont, man saknar inte kossan förrän spiltan är tom.
aj..


.

så kan det gå gubbar små, inte lika glad längre..

onsdag 16/6

solen är min vän idag, underbart. nu gör jag och amanda köttbullar, så blir att äta mat två gånger idag men vad gör det? för ska snart iväg och grilla med nåra roliga typer, fiiint det!


-allt bra?
- hahahahahahha

knäpperförsta!

sitter här med linnéa, chillar lite, är lite jobbiga med folk hihih, pratar med en polare i telefon, fest nästa helg tydligen (y)

Tjatjaaaa linneischjao här, sitter och planerar ferre för i sommar, börjar ta sig riktigt bra.
Ellen var jääääääääättttteee fin i håret! :D


före

efter.


TJARÅ!

tisdag 15/6

var med nathalie och linnéa igår, väldigt trevligt! vi måste träffas igen hann ju inte prata klart :p fast jag prata för mycke, håll det för er själva brudar, inte till nån! :) kom hem efter tre nångång, soooova!
idag va man uppe med tuppen och stack till frisseriet, blev klipp och sling, så nu passar ,linnéa och nattis vet vad, lite bättre ;) helt okej faktiskt, fast kanske för att det inte är så mycke skillnad :)


film med amanda nu :)
hörrni girls, kör på campfire tales imorn om det regnar tycker jag ;)

måndag 14/6

va till stan igår, tröstshoppa lite funkar kanon! :) blev lite grejer som jag faktiskt är nöjd med, sen att man kommer kunna använda grejerna en gång sen har alla sånna det är en annan femmma ;) smällar man får ta!

ensam hemma idag, syster är på åland. nu ska jag gå ut och gå sen när jag är hemma igen så tycker jag att det kan börja regna jättttttttemycke för det är så mysigt att kolla på film då :) 


min älskande bruno banani är snart slut så köpte en ny igår, underbart! :)

söndag 13/6

Har gått omkring hela morgonen och vart så jävla less, arg och besviken, och så kommer det här, så nu är man ledsen också.. trodde kärleken va meningen med livet, men finns det kärlek som håller, gör det det? känns helt jävla världelöst att finnas på den här jorden just nu, och en sån här sak till så ligger jag gärna i en kista några meter ner i jorden, bättre jävla liv får man leta efter.

Linnéa ♥

lördag 12/6 whats makes you different

igår va min linnéa här :) och idag har jag sovit, fiintdet.


vill soooola, men verkar inte bli på ett bra tag

skapligt rädd jag blev när jag hade tappat den här igår och va utan den i typ två timmar!

-vrid urn!
-vad?
-alla äckel människor, tack!

fredag 11/6 en tung dag

haft skolavslutning och så, nu sitter jag här och syr (hihih linnéa vet vad) och det går inge bra så kommer väl fortsätta med det ett bra tag! japp men sommarlov är ju nice iaf :) nu måste jag ladda på pengar på min telefon, nuu!! hejsansvejsan!

torsdag 10/6

stolt och nykter  ja himla kul var det, lite många som tafsa på en kanske men det får man leva med, bara skaka av dom :p haha! sen skumdiscot faktiskt skitkul, skummiga från topp till tå! hemma vid två nångång, i säng lite innan tre, fiiint det :) och försov mig i morse (y)






kall, blöt och äcklig när jag kom hem!


onsdag 9/6

Det här gör jag i väntan på linnéa :p



yeah, fjortisranden ser bra ut (y)



nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu drar vi till furuvik! :) hejs

när man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd, right?

känner mig helt störd, hmm


tisdag 8/6


hihihihihi, kommer ångra mig... hahaha

Jag vill äta godis, inte för att jag tycker om det utan för att man blir så glad! :D fast vi har inget.... :(
 
Ju mer man tänker, desto mer inser
man att det inte finns något enkelt svar
 


måndag 7/6

himla värdelös dag faktiskt, och sjukt mycke mygg! men grillningen va väl kul iaf, hehe. :D blö på att det inte blev nå vattenkrig... och gud vad jag kan skämma ut mig själv, att jag lyckas!
Och jag har inget att ha på mig på skolavslutingen!! satan..


hihih blomman kom inte med... bus!!


söndag 6/6

fiiint väder idag också, underbart. så jag ska sola nu sen när det blir för varmt så ska jag ut och gå, fooooort och låååångt, endorfinkick, yes indeed something i need. precis nu! eller en flaska rensprit (y) aaaaaaaaahhh


första bilden från studenten, kommer fler när jag orkar :)

lördag 5/6

blev inge grill idag, surrrrt.

make a wish




ska försöka fixa en klipptid tills på måndagen efter vi slutat, blondare ska det bli och antingen åker skiten eller så bangar jag ur och behåller allt...

Fredag 4/6 studenten!! Grattis på syster min!

ja 05:40 va det upp ur sängen för att fixa amanda inför studenten, tog väl typ en timme, sen duscha jag och gick och la mig, upp igen klockan halv tio, fixa sen iväg, träffa linnéa en massa också, gilla!  
sen hem och massa fika, hela dan, usch. sen skulle hon hämtas och då följde jag med för att leta schilchers hus, hitta med. (y) blir väl nå bilder imorn :)
nu ska jag soooooova! :) imorn blir det party med brudar, grill och så, kan ju gärna få höra av er om det skulle finnas nå kul :)

haha bra snygga vi linnéa ;)

torsdag 3/6

vattenkrig idag, ett väldigt fjuttigt sådant men ändå, när man inte är beredd eller kan göra nåt åt det så blir man blöt, hmm yes 3 gånger, men som tur är så är cajsa så smart och har med sig torra kläder som jag och linnéa fick låna, som sen blev blöta igen men men :D hem sen bar det iväg och handla, följde med för att jag ville ha en hemköpssallad till middag utan att veta att vi skulle åka och handla i fyra andra affärer också (!) bara för studenten..
nu måste jag komma på vad jag ska ha på mig imorn, blää! 



För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Oskar ( linnros, som sjuger och har gjort låten, för att det inte ska bli nå missförstånd ;) ) 


vill bara ge dig en sån där bamsekram, du vet


onsdag 2/6

oj vilket vattenkrig, hahah.. solat idag också så jävla hett :p ensam hemma så blev nudlar till middag, duktig jag, och nu håller jag på och göra hallonpaj :D nyttig är det med, hahahah den va bra, nej men inge socker iaf (y) men lite ensamt som sagt så om nån till ha hallonpaj får den gärna komma! :)
och shit i helvete vad tiden går fort, hinner inte med, allt händer så himla fort, skulle bara vilja sakta ner allt nu. förutom sommarlovet, det tar jag gärna :) nu måste jag skynda mig och ta ut paaaajjen! puss ♥
 
  
om du bara visste, och så gjorde du det..


tisdag 1/6

Inte gjort nåt vettigt alls idag, och kommer säkert få ig i bild också bara för att Hon har slarvat bort mitt collage, eeh tack så mycke? sola när jag kom hem, nästan lite svettigt, det va ju ett tag sen kan man säga :p men bra skönt! :) har vart ute och gått nu,och inge mygg faktiskt :) (y) 
åh jävla äckelskolavslutning, får ångest! får gå naken... kul. blää


When I`m out on the streets of strolling
I can look on the fields of dawn
I can look from the mountainside
And see your fire is still burning with me

förresten hörrni, helgen?

RSS 2.0