jag hjärta panodil

sitter här och gör matteläxan och kan ju bara säga att mitt mvg inte lyser så starkt precis nu.. :p haha.

men iallafall, vet att jag har klagat på mina kusiner rätt mycke nu men det är det slut med för igår fick jag den dyraste parfymen jag ,förmodligen, nånsin kommer äga :D tackar jag så mycke för!




från i lördags

tisdag 31/8

halloj! tänkte verkligen inte gå till skolan idag men kändes skit att missa dubbeltimme so, så både jag och linnéa pallra oss dit,mycket duttiga!, men vid 11 åkte jag hem hade bara en lektion kvar iallafall, hem och sova! bra fint det.
nu ska det göras läxor och sen käka.

just det, såg snabba cash i söndags och huuuuur snygg är inte joel kinnaman?!?! seriöst finns det killar som ser ut sådär på riktigt? jag skulle inte säga nej! :)


är ju sjukt mycke snyggare i filmen också, den blir helt klart en som jag kommer kolla på många gånger :)

sjukling

mår apa just nu, och inte vill det bli bättre heller. ska bara lägga mig och kolla på nån film nu, hoppas att mamma vill göra soppa åt mig (a) hihih.


måste bara säga, hur sugen blir man inte på en bil med ögonfransar helt plötsligt?! :D sjuktsött!

brudarna på fredag känns ju helt rätt! även om jullan hade annat för sig..  ♥

måndag 30/8

så där ja, nu är augusti snart slut också, verkligen inte okej.. mått piss i skolan hela dagen, och gör det nu med, om inte värre. ska krypa ner i soffan och kolla på film nu, tror min mamma bakar äppelkaka, tycker dock inte om det alls, men snällt ändå, hörs ♥



"det låter som att många räcker upp handen" frodigt bra hörsel bettan har då (y)

söndag 29/8 fort gick det

aaahh, så dåligt man kan må... kände mig faktiskt ganska frisk i fredags, när jag förövrigt läste ut en bok på några timmar, har aldrig hänt förr kan jag lova! och inte va den nå bra heller :p typ sämsta jag läst..
sen blev även en resa till cypern bokad, första oktober åker jag, bra skönt och komma bort, skulle såå gärna vilja ta med linnéa också! skulle inte kunna bli annat än guld..




ååh..

måsta bara få klaga på våran bil igen också, förra fredagen fick dom alla delarna till bilen och sa att det skulle va klar i början av den här veckan, och nu har det gått en vecka till och inget har hänt, får damp!

och säga att mina föräldrar är bara bäst, blev så jävla glad idag!! hihihihi

onsdag 25/8 tänker på min fina linnéa..

kom hem för ett tag sen, sitter här och det kliar och svider i både näsan och ögonen, förkyld eller allergisk? vet ej, men har iallafall löst ett problem idag,skönt! :) håller på och kollar på kläder och försöker påminna mig själv om att jag inte har nå pengar! bra tråkigt, får nog ta med mori till stan nån dag :)
en vecka i skolan och redan trött på´t.. menmen ska gå och koka te nu, hörs då :)

 

tisdag 24/8

himla tråkig dag idag.. bland annat dubbeltimme so, kul! men sluta 1 iallafall bra skönt :)
Har vart ute och gått en sväng nu, riktigt fint! :) trodde huvudvärken skulle gå över, men nejnej den gubben gick inte.. =) har precis gjort min matteläxa, mycket duktig jag! :) nu ska jag kolla på tv med min mor, som jag förövrigt är helt själv med på hela veckorna fattar inte hur vi fixar det som vi bråkar.. :p



hörs då!

måndag 23/8 gud vilken helg..

i fredags hade jag trevligt med lite brudar! :)
och lördag söndag har mina två kusiner vart hos oss, vilken pina.. har vart helt slut efter att ha behövt passa på dom varenda jävla sekund! och nu är dom på cypern, kan det bli värre? hmm..

måndag igen nu då, bra chill dag faktiskt, sluta ett med, faktiskt fint väder också, bra härligt :) men ska regna och vara 13 grader imorn så....

 


furuvik blev det för kusinernas skull!


åååh, pallar verkligen inte åka skoda längre, NU måste bilen bli klar! får fan damp, ska det ta två månader att fixa två små grejer? fett dåligt stil menar jag.... blää




fredag 20/8

skola idag, rätt chill fortfarande :) nu sitter jag och pratar med en sjuk linnéa i telefon och snart kommer mina kusiner... tur att man åker in till uppsala och kollar på bio och käkar med brudarna snart! :) fast utan linnéa... :(


vill sola!!

torsdag 22:52

börja dagen med ett nationelltprov i engelska, myyysss! dagen har väl vart lugnt annars..

sen när jag kom hem hände det mig nåt som aldrig hänt förr och som jag aldrig trodde skulle hända :p
färga ju håret ljusare igår och pappa kom hem idag och det första han säger när man ser mig är " men vad ljus du va i håret då" sååå stolt! och då färgade jag bara utväxen tillochmed! han brukar verkligen aldrig se om man har gjort nåt nytt, eller så gör han det men säger inget :p


Har vart ute och gått med min mysiga aladdin nu ska jag gå och borsta tänderna, älskar det!


helt normal fysiklektion..?







torsdag 19/8

ja, första skoldagen igår, tungt. fast va väl en ganska chill dag förutom det jävla regnet, blir tokig.. sen stack jag iväg och klippte mig, inte mycke skillnad men lite fräschare iallafall :)

nu måste jag kila till skolan, fast min linnéa är sjuk.... :(


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh!!!

fyfan så jävla arg jag är! kan inte folk bara gå och döö! snälla!  ååååh så äcklad


kan inte alla bara sluta dra i mig åt olika håll, hur ska man då veta vilken jävla väg man ska gå..? det finns en klargrön väg men den kommer jag aldrig våga gå.

söndag 15/8

I fredags: blev karlholm och folkan, hade riktigt trevligt faktiskt bara för det va mindre äckel där än vad jag hade trott och det hände inget man ska behöva må dåligt för :) kul att träffa folk. sängen va bra skön när jag kom hem!

igår: fiiint väder så drog med familjen ut till sjöléns stuga, skönt och få träffa och prata med linnéa :) mycke skitsnack! även om hon inte mådde helt bra..

 
blev en sväng med båten också, kingen kan jag lova! och går bra fort när man är bara två :)

idag har jag legat i sängen med mitt duntäcke stortsätt hela dagen, men en jävla huvudvärk.. skojar inte, värsta nånsin :p
har lyckts dragit mig ur sängen för att äta alvedon ,me like hihi, och kolla på tv med min familj, mycke socialt av mig tycker jag! :)
nu ska jag upp till min säng igen och kolla på på andra sidan häcken, har blivit himla förtjust i barnprogram dom senaste dagarna,haha, allt va ju så lätt när man va liten, va det inte? =)


torsdag 12/8

blev inge snabba cash igår, blev bröllopsfotografen istället, himla konstig film :p haha
tre timmar har jag solat idag, och helt seriöst det syns inte ett jävla skit, vad gör jag för fel? fattar verkligen inte..
imorn blir det tagga folkan, och man kan ju undra om det är värt det.. men blir väl vad man gör det till så! :)




onsdag 11/8

ojoj..  har inte skrivit på ett tag men har absolut inget att berätta ändå, eller inget jag tänker ta här iallafall.. :)
hade en trevlig kväll igår. och idag har jag solat, och eftersom sommaren är slut så lär jag ju förbli blekfis.. är nyduschad nu och det luktar som mamma gör mat, typ fisk..? sen har hon köpt snabba cash som jag inte har sett men är himla sugen på att se! :)




hörs då!

måndag 9/8 du vet varför

Tiden fortsätter gå för fort.... och nu har pappa börjat jobba och vi har inte fått tillbaka bilden så jag och mamma har ingen bil alls nu! blää på det! och vad är det här för jävla väder? ajaaaa, ska bli bättre ikväll säger dom och då åker jag och linnéa iväg, och jag hoppas på en trevlig kväll! :)
Och jag har fått kilpp och sling tid! 


hallonen ser.... inte goda ut




linnéas telefon mådde bra?


mitt i lockningen innan eldfesten... hmm, och linnéa i luren!


söndag 8/8

oj dålig på att skriva nu.. och lägga ut bilder..  men kan berätta att jag hade himla trevligt igår på eldfesten :) fast det regna så som det gjorde!
sen idag har jag varit och ätit med mamma och pappa på dragon gate, gott sö! :) ikväll kanske vi åker iväg på äventy, vem det,,
 

imorn kommer det bilder, hörs då! :D

lördag 7/8

har precis kommit hem från månkarbo, kul sö! nu ska jag äka och ikväll är det österby som gäller :) vi vet inte hur vi kommer dit eller hur vi kommer hem! men det löser vi, hoppas jag, hehe.


hörs då!

fredag 6/7

har vart ute i linnéas stuga hela dagen, fett med skönt, paddlat och hela köret :) jättetrött och hungrig nu, och pratar med linnéa :)

nej! fel av mig

nu är porrbilderna borta från förra inlägget, dax att sova nu, ser det ja!
tack så mycke och godnatt!


hösten är här

ååh hatar när höstkatalogerna kommer, eller nej förresten är ju kul och kolla på kläderna men inte kul och veta att sommaren är slut och inget är som jag vill.
jag och linnéa ska alltid hålla på och planera en massa men blir det nåt av skiten sen då, nej!
aaah less, sjuk ont i ryggen och sugen på kaffe.
blaha blaha, ingen och inget är som man tror.

hihi dra mig iväg och kolla på film i min sköna säng,
varför är det inte som i spin city? så det ska vara ju! :)



"aldrig bli kär igen, aldrig bli lycklig igen, aldrig må så igen, aldrig, bara elände"

fixar och trixar

städar och städar, mitt rum, badrummet, och har tvättat alla sminkborstar och vanliga borstar och kammar för den delen, och ja, typ allt från plattänger till blommkrukor :) hårspännen, snoddar, you name it!

och nästan pinsamt hur äckliga sminkborstarna var, tvätta fyra gånger med tvål och två gånger med balsam på alla. uscha... och då tvättar jag dom ändå men jämna mellanrum och ändå ser vattnet ut såhär :p och det är EN borste, som jag redan skjölt två gånger...

(hihi stor bild också)
och nu har jag gjort av med runt 350 kcal så då ska jag helt klart värma lite bär och äta kladdkaka till det, man vill ju inte gå ner i vikt eller nåt sånt ;p ba fylla på igen!

vatten över huvudet....

.... har jag tagit mig men har haft tråkigt idag så då fick det bli så :p så nu kommer det se ut såhär tills jag orkar/vill göra om skiten igen! :)

träna, duscha, hej 

rättelse

linnéa i telefon
telefon inte tåla vatten
ellen inte duscha, än

torsdag 5/8

legat ute över en timme i solen och inte fan syns det nånting, sur man blir... och så kan jag ju berätta om mitt lilla kattkrig klockan 5 i morse, börja så att min lilla gulliga kisse hoppa in genom mitt fönster men en råtta i munnen, som hon sen släppte i mitt rum som börja springa runt, sen fick hon tag i den och då börja jag jaga henne med en flugsmälla, yes tyckte det lät bra precis då, fick tillslut ut sattyget iallafall, haha fin natt! :) nu ska jag gå och ta en välbehölig dusch :) hörs då!


04:35 slut, finito

sova, nu! inte trött, tvinga! hejs

onsdag 4/8 mysigt väder!

orkade verkligen inte skriva i går kväll.. men hade iallafall trevligt på ön igår, träffa mycke folk :) just nu ligger jag i sängen, hihi fortfarande, och pratar med linnéa :) mamma håller på och göra mat, tur det för jag dööör snart... får se vart kvällen tar mig/oss :) nu ska jag äta, hörs då!

tisdag 3/8

ojoj nu har min mor hittat på nå skit här, dom ska äta surströmming i vårat hus! nej fyfan... mysigt jag kommer lukta ikväll, buhu.. och pappa skjutsar dit men hmm, hur kommer vi hem? annan femma :D nu ska jag gå ner och hälsa på mormor och morfar :) hörs då!

02:35

nej nu ska jag sova! ska tvinga mig själv.. för nu börjar knight rider på tv och jag verkligen hatar det! uää


hoppas mina föräldrar skjutsar till ön imorn annars kommer vi inte dit!

hjälper det verkligen?

sitter i helt nya kläder från topp till tå med himla ont i magen och gråter, hmm normalt beteende? nää tror ej så

valbo

drog ju till stan med mina kära föräldrar, och inne på jc va min mor så gullig, jag har precis prövat massa kläder och bestämmer mig för 10 st olika tröjor och byxor då säger människan " har du råd med allt det här då?" "what?" " haha nej jag bara skoja,hehehehe" okej nästan allt va på rea men ändå på tok för dyrt för mig, blev ju rädd! :p sen blev det ett par skor, nya hörlurar, en giiigantisk hårfön och ett roligt spel :D






på alla fester från och med nu! ;p


jajemensan glasskalas!


måndag 2/8

drar till staden, hörs då!
glasskalas?

natten är bara barnet!

åååååååååååååhhhh såååå tröttt och sååå hungrig!!!! med linnéa i luren och mat i tankarna, ojoj nu glider vi in på fotboll i pratat också måste vara första gången.....?

linnéa: hur kan han inte svara? inte ens på ditt?
jag: jaa... ellerhuuur.... jag som är så snyggg....?


wtf, du inte lägg på på mig.....!!


ufffffff..

åååh sitter och drömmer mig bort... och om annat.

gud, katten skrämde precis livet ur mig, trodde hon höll på och dö, hon bråka med nån jäkla biffkatt, men sen fega hon in till mamma sin istället, mmmmm♥ men nog om det!

Samos♥

Hit SKA jag åka!! punkt slut! och med två speciella personer skulle verkligen vara en dröm! kan lova att jag ber om det! då är det illa... skulle vara så perfekt, går inte att beskriva.. sola på dagen och sen gå ut och äta sån där riktig grekiskmat, ååh.
Är så fruktansvärt trött kommer göra bort mig snart :p får läsa igenom skiten imorn så :D

söndag 1/8

jajemensan idag har man vart på fotboll, tro det eller ej, och tyckte faktiskt inte att det va en sån pina som min kära linnéa tyckte, nån som lovade att gör mig fotbollsintreserad för ett tag sen, kanske börjar funka? =)
just nu sitter jag och pratar med linnéa i telefon och äter glass, fintsö!
vad hittar man på imorn då? dagens fråga...




när det bara är lite kvar så fåååår man äta ur paketet (a)

RSS 2.0